Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Fandigo - tehnici avansate de meditatie

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa


 

Blogul fandigo

Articole recente:

___

La o intalnire cu prietenii mei, unul dintre ei avea o durere de cap, si ne marturisea ca aceasta persista de doua zile. I-am destainuit intentia mea de a-l ajuta, prin metode energetice, tocmai in aceste zile m-am concentrat asupra acestui aspect, al terapiilor concrete pentru anumite cazuri de acest gen. Nu mica mi-a fost mirarea, cand, fara ca eu sa mai adaug nici un cuvant, sa incins o discutie intre prieteni, pe tema acestor terapii , yoga si altele, care mai de care interesante.Mi-a placut, oamenii cunosc si sunt dornici sa afle cat mai multe, ceea ce te motiveaza si mai mult.

___

Multi prieteni mi-au spus sa continui acest drum, si, daca se poate sa dezvolt un club al pasionatilor de Fandigo, adica de stimulare a bioenergiilor proprii prin tehnici avansate de meditatie; incepand de azi, voi da curs acestor solicitari, clubul Fandigo, ce va lua nastere de azi, va cuprinde esenta tuturor metodelor meditative, ultimele noutati din domeniul energetic, teste si cursuri de pregatire a instructorilor si multe alte lucruri interesante.Desigur ca site-ul va avea noutati nu doar in sectiunea dedicata clubului Fandigo, dar nu in ritmul si profunzimea celor din club...

___

Imi aduc aminte de un amic, era intr-o forma fizica extraordinara, datorita unui singur concept; incerca sa isi adapteze corpul la temperaturile extreme ale mediului exterior: vara, cand era teribil de cald, isi inchidea geamurile doar spre seara, iarna, umbla in tricou cu maneca scurta; totusi nu era bolnav niciodata; colegii radeau de el, dar, in fond ei erau cei care erau bolnavi.Ceea ce vreau sa spun este ca important este efectul unei actiuni, decat sa urmezi procedura clasica, comoda, dar deficitara in rezultat.

___

In paginile site-ului, am introdus o tehnica noua de stimulare a creierului prin masaj usor, tehnica Bowen, inrudita cu celelalte tehnici de meditatie.

___

Am citit azi pe net, un articol interesant despre esenta cartii ''The secret'' si mi se pare firesc sa redau acest punct de vedere, integral, fiind in legatura cu subiectele abordate in acest site:

" De ce par unii oamenii sa atraga orice isi doresc, in timp ce altii nu isi realizeaza niciodata visele? Care este diferenta? Ce anume inteleg oamenii acestia fericiti si de succes, pe care ceilalti nu il inteleg? Suntem magneti gigantici. Legea Atractiei spune ca suntem cu totii magneti gigantici, care atragem in vietile noastre orice lucru asupra caruia ne concentram atentia. Legea Atractiei nu tine cont de educatie, talent, statut economic sau aparenta fizica. Nu exista recompense si nici pedepse - cu toate ca poate parea astfel pentru cineva care adopta aceasta cale. Ca si Legea Gravitatiei, Legea Atractiei lucreaza perfect si impartial, tot timpul, in toate situatiile, pentru toti oamenii. Intotdeauna este dreapta. Cand eram copii, invatam despre gravitatie aruncand jucarii si repetand acest lucru de mai multe ori. Legea Atractiei a lucrat consistent in vietile noastre, dar multi dintre noi nu am inteles-o pe deplin. Totul este legat de Vibratii. Dupa Legea Atractiei, cand avem un gand sau o dorinta, transmitem vibratiile afara din noi in Univers, care, din punct de vedere magnetic, ne conecteaza cu oameni si circumstante cu vibratii asemanatoare. De fapt. este posibil sa ne conectam doar cu ceea este in armonie cu vibratia noastra dominanta. De exemplu, daca asteptam sa ne simtim perfect sanatosi, vom atrage vibratiile unei sanatati bune. Daca ne ingrijoram privind bolile si citim statistici care ne sperie, despre un numar vast de oameni care sunt atinsi de boli, vibram si atragem boli. In acord cu acest lucru, daca ne vedem traind in abundenta financiara, suntem un magnet al prosperitatii. Daca suntem anxiosi ca nu avem destui bani, oferta noastra vibrationala este saracia si Universul nu are incotro decat sa ne raspunda cu ceea ce se potriveste vibrational - mai multa saracie. De fiecare data cand ne concentram pe un gand despre ceva cu emotie, fie pozitiv sau negativ, noi spunem Universului - " Mai mult din aceasta, va rog!" Deoarece ceea ce se aseamana se aduna, se poate concluziona ca sanatatea atrage mai multa sanatate, prosperitatea atrage mai multa prosperitate, fericirea atrage mai multa fericire. Formula Atractiei. Oferta noastra vibrationala este compusa din gandurile noastre insotite de sentimente. Universul raspunde acestei oferte prin potrivirea raspunsului vibrational. In orice moment, atragem catre noi esenta a ceea ce gandim si simtim. "

 
___

Ca in orice alt domeniu, si in cadrul tehnicilor de concentrare ar trebui sa fim atenti la esenta pura a acestor fenomene.Ma refer la faptul ca in media sunt promovate excesele, cum ar fi, de exemplu, ghicitori si prezicatori de tot soiul si hazul pe canalul OTV; parerea mea este ca se face un mare deserviciu tuturor practicantilor acestor metode de concentrare mentala. Nu este exclus de a se ajunge la un nivel de concentrare foarte profund, dezvoltand aptitudini deosebite, dar trebuie sa stim unde sa ne oprim si sa separam adevaratii experti, de anumite persoane fatarnice, dornice de publicitate si de bani.Este, daca vreti o analogie, un caz similar cu persoanele dornice de a practica arte martiale: unii o fac pentru sanatatea fizica si mentala (acest tel ii va pastra atrasi o perioada lunga de timp, poate toata viata); altii o practica pentru a se lupta, iar acestia vor renunta curand. Depinde ce si cat doresti de la viata!

___

Cred ca ar fi interesant sa va spun cateva cuvinte despre mine, despre efectele stimularii bioenergiei asupra mea: In primul rand, eu nu sunt un vindecator, nu mi-am propus sa ajung, vreau doar sa arat ca exista un efect pozitiv al acestor tehnici, in sanatatea fiecarui practicant; concret, dupa cateva luni de practica, reusesc sa imi incalzesc instantaneu mainile sau picioarele, iar durerile de cap si oboseala imi trec dupa 2-3 minute de concentrare; somnul imi este mai linistit decat inainte, iar in apropierea cristalelor, meditatia si relaxarea este mult mai usoara.Nu este mult, dar este suficient pentru a-mi demonstra ca merita sa continui acest drum!

___

Am cunoscut o persoana care s-a vindecat de cancer la san.Dupa multe tratamente medicale, fara succes, a apelat la tratamente naturiste, si a citit cartea ''Secretul'' , scrisa de Rhonda Byrne ; am gasit pe net filmul documentar, si vi-l recomand cu caldura; are legatura cu tema abordata pe site, veti vedea; ideea de baza e ca fortele de aceleasi tip se aduna; daca iti doresti ceva foarte mult, nu doar tu vei lupta pentru acest tel, ci alaturi de tine, vor fi si alte campuri de energie la fel de pozitive; reversul este, din pacate, valabil si el...

____

Acum vreo 3-4 zile, la 'Happy hour', o doamna ridica o carte destul de voluminoasa, cu palma, fara nici un efort. Era cea mai clara dovada posibila, daca mai era nevoie, a existentei bioenergiei. Totul , la o emisiune in direct.Asta ca sa nu mai adaug de alte editii ale emisiunii, la care alta persoana, putea afla date despre pesoane disparute, fara a le fi cunoscut vreodata.Stimularea bioenergiei este asemenea inotului: daca nu exersezi, incetul cu incetul, pe mal, nu ai cum sa stii ce se intampla in mijlocul lacului adanc, nu ai cum sa salvezi de la inec alte persoane.

 

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare