Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Metoda 1 de concentrare asupra culorilor

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

€xerciţiul 1 Culorile de bază (1)

  1. Aşezaţi-vă calm într-un loc în care nu veţi fi deranjat. Dacă există un telefon prin preajmă, deconectaţi-l atunci când efectuaţi acest exerciţiu de vizualizare. Exerciţiul durează de fapt doar câteva minute, dar îl puteţi prelungi dacă doriţi.
  2. închideţi ochii.
  3. Respiraţi adânc de trei ori pentru a vă relaxa.
  4. Vizualizaţi-vă pe dumneavoastră înşivă ţinând în mână de câte o sfoară şapte baloane: unul roşu, unul oranj, unul galben, unul verde, unul albastru, unul indigo şi unul violet.
  5. Daţi drumul baloanelor, unul câte unul. Lăsaţi-le să se ridice încet până când ies din raza vederii mentale. Le puteţi da drumul în orice ordine doriţi.
  6. După ce le-aţi dat drumul la toate, deschideţi ochii. Repetaţi exerciţiul de câte ori doriţi.

Dacă întâmpinaţi dificultăţi la vizualizarea culorilor, nu vă frământaţi din acest motiv. Etichetaţi baloanele cu cuvintele roşu, oranj, galben şi aşa mai departe şi spuneţi-vă că acestea sunt culorile.
Dacă aveţi dificultăţi cu vizualizarea în sine, presupuneţi pur şi simplu că ţineţi baloanele. Spuneţi în minte culorile şi numiţi-o apoi pe fiecare în momentul în care dati drumul balonului.
Pe viitor, dacă întâmpinaţi dificultăţi cu vizualizarea, amintiţi-vă ceea ce v-am sfătuit mai înainte, adică limitaţi-vă la a presupune. Procedaţi cu fiecare exerciţiu ca în exemplul de mai sus, făcând doar adaptările necesare în ce priveşte detaliile. Până la urmă veţi începe să vizualizaţi-

Este adevărat, pentru unii oameni este mai greu şi durează o vreme pâna să înveţe.
Următorul exerciţiu este ceva mai provocator.

Important de retinut :

Terapiile energetice sunt mult mai eficiente daca aveti la voi un talisman purificat si incarcat cu energie .

€xerciţiul 2 Culorile de bază (2)

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare