Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Tehnica relaxarii profunde

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

Exerciţiul 3 Relaxarea profundă


   Aşezaţi-vă într-un loc liniştit, unde nu veţi fi deranjat. Dacă în preajmă se află vreun telefon, deconectaţi-l.
închideţi ochii şi vizualizaţi soarele sprijinit pe creştetul capului. Vizualizaţi cifra 3 în centrul soarelui. Faceţi ca soarele să coboare prin corpul dumneavoastră, încălzindu-l şi relaxându-l. Simţiţi căldura si relaxarea.Când soarele ajunge în degetele de la picioare, lăsaţi-l să dispară.

Vizualizaţi apoi un alt soare ce are înscrisă pe el cifra 2. El se sprijină de asemenea pe creştetul dumneavoastră.Faceţi ca soarele cu numărul 2 să coboare prin corpul dumneavoastră şi să iasă prin degetele picioarelor, ca şi soarele cu numărul 3. Simţiţi căldura si relaxarea.

Vizualizaţi apoi un alt soare având cifra 1 în centru şi stând sprijinit pe creştetul capului.Faceţi ca soarele cu numărul 1 să coboare prin corpul dumneavoastră şi să iasă prin degetele de la picioare ca şi ceilalţi doi sori.Simţiţi acum o relaxare totală.Spuneţi în sinea dumneavoastră: „De acum înainte tot ceea ce trebuie să fac pentru a atinge acest nivel de relaxare caracteristic stărilor para­normale este să închid ochii şi să număr în minte de la trei până la unu".Deschideţi ochii.

In această şedinţă aţi realizat câteva lucruri importante. V-aţi programat mintea în asa fel încât de fiecare dată când închideţi ochii si număraţi invers de la trei la unu să atingeţi un nivel al relaxării care, din punct de vedere parapsihologic, este satisfăcător. De asemenea, aţi trăit experienţa vizualizării concomitent cu percepţia (aţi perceput căldura şi relaxarea).

Important de retinut :

Terapiile energetice sunt mult mai eficiente daca aveti la voi un talisman purificat si incarcat cu energie .

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare