Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Cristaloterapie - Aplicatii practice ale cristalelor

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

APLICATII PRACTICE

Un Kilometraj sporit/litru de benzina. Cristalele incarcate sunt foarte recomandate pentru amplasarea pe conducta de combustibil a automobilului pentnu a obtine un kilometraj mai mare. Alegeti un cristal lung de 5 cm si incarcati-l folosind piramida sau alta metoda. Prindeti-l cu o clema metalica pe teava de alimentare cu combustibil, la 10 cm de carburator, cu varful cristalului inspre carburator. Verificati-va kilometrajul mediu inainte de amplasarea cristalului. Dupa atasarea cristalului, verificati din nou kilometrajul. Experienta noastra ne-a demonstrat o crestere a kilometrajului/litru de benzina de la 10% la 20°.

Marirea eficientei aparatelor electrice.

Pentru a mari eficienta frigiderului vostru, luati o formatiune de cristale cu diametrul de 8-10 cm, care au fost incarcate printr-una din metodele mentionate anterior. Puneti cristalele pe un raft din frigider. Intr-o saptamana, veti observa o crestere a puterii de racire. Butonul de reglare al frigiderului nu trebuie sa treaca de cifra doi. De fapt, mai multe persoane au aratat ca aparatul a functionat asa de bine incat alimentele din el au inghetat. Aceasta va poate conduce la economii privind plata energiei electrice.

 

Terapiile energetice sunt mult mai eficiente daca aveti la voi un talisman purificat si incarcat cu energie .

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare