Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Cristaloterapie - Actiunea cristalelor asupra mintii

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

Amplificarea gandurilor cu ajutorul cristalelor


Haideti sa numim constiinta un grad de constienta. Prin constienta intelegem perceptie si intelegere. Constiinta este o functie a mintii. Mentalul nu se confunda cu creierul ci este un cimp energetic care foloseste creierul. Cum poate un cristal de cuart, sa actioneze asupra constiintei? Structura exact ordonata a moleculelor sau retelei cristalului impreuna cu cresterea cristalului intr-o spirala avind un unghi egal cu unghiul lateral al Marii Piramide, aproximativ 52°, fac ca efectul piezoelectric sa modifice energia (capacitatea de amplificare, depozitare, transformare, focalizare si transferare a energiei a tost descrisa anterior). Datorita acestei exactitati moleculare orice energie care patrunde in cristal va deveni exacta sau armonizata si echilibrata.

Gindurile sint forme de energie. Cind energia gandurilor interactioneaza cu cristalul, gandurile respective se moduleaza, iau forme armonioase.

Armonia formelor gandirii va antrena o modificare a frecventelor undelor cerebrale care constituie o indicatie a nivelelor de constiinta Orice modificare a acestor forme arata o posibila schimbare sau alterare a constientei.

Am observat o crestere a undelor cerebrale alpha dupa ce s-a tinut un cristal timp de 1/2 ora. Dupa o perioada mai lunga de 1/2 de ora, cresc undele theta si delta.

Exista trei tipuri mari de unde cerebrale care se pare ca au legaturi cu nivelele de constiinta BETA sau nivelul mental constient incepe la 14 cicluri/secunda, masurate la un electroencefalograf si ajunge la o medie de 21 cicluri/s. ALFA tine de la 7 la 14 cicluri/s si este numita starea de vis sau creativa, cu perceptia extrasenzoriala a luminii, reinnoirea energiei celulare si primul nivel al sugestiei pentru mintea subconstienta. THETA este de la 4 la 7 cicluri/s si reprezinta starile mai profunde ale ESP(=perceptia extrasenzoriala) ,si nivelul de inceput pentru psihochinezie sau PK, chinurgie ,si stomatotogie fara dureri si nivele foarte profunde pentru sugestie. DELTA este de la 1/2 la 4 c/s. Este somnul adanc. In DELTA actioneaza toate talentele ESP si PK, este nivelul amintirii Integrale si sugestiei totale, nivelul non-rezistentei.

Grupurile noastre continua cercetarea folosind cristalele ca sa intelegem si sa controlam toate aceste stari ale mintii. Asteptam realizari epocale in domeniul undelor THETA si DELTA.

Important de retinut :

Terapiile energetice sunt mult mai eficiente daca aveti la voi un talisman purificat si incarcat cu energie .

>>> Autovindecarea cu ajutorul cristalelor

 

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare