Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Terapia cristalelor - contopirea energiilor

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

Contopirea bioenergiei cu energia cristalelor

Pentru o folosire mai eficienta a cristalului, armonizati cu el. Cu cat vibratiile voastre vor fi mai apropiate de vibratiile cristalului, cu atit mai eficient va functiona cristalul ca dispozitiv de dirijare a energiei. Tineti cristalul aproape de corpul vostru timp de 33 de zile. Interactiunea constanta cu corpul vostru va duce la sincronizarea vibratiilor cristalului cu ale voastre. La capatul celor 33 de zile cristalul va apartine in totalitate.

Alta metoda consta in contopirea cu el.

Gasiti o pozitie contortabila. Tineti cristalul in mina stanga. Priviti cristalul cu virful in sus. Observati cit de bine seamana cu o casa de sticla cu sase pereti si acoperis ascutit. Inchideti ochii si vedeti cristalul cu varful in sus. Apropiati-va si-l veti vedea crescand pana cind ajunge cat o casa. Veti vedea o usa deschisa. Plutind, veti patrunde in cristal. Prlviti in jur. Lumina intra prin tavan, prin virful cristalului ,si cade pe pereti si pe jos. Vedeti culori? Cum arata peretii? Cum arata podeaua? Mai vedeti si altceva inauntru? Ascultati cu grija. Ce sunet se aude? Ce auziti inaiuntrul cristalului? Puteti gasi ceva care sa sune astfel? Inspirati adanc. A ce miroase? Ce va aminteste de acest miros? Tineti minte toate impresiile. Gustati o bucata de cristal. Ce gust are? Il puteti compara cu ceva din hrana dinainte? Treceti-va palma peste suprafata peretelui. Este neteda sau aspra? Diafana sau compacta? Rece sau calda? Ce simtiti cand atingeti peretele?

Tinand inca mana pe perete, percepeti vibratiile cristalului. Pe masura ce cresc aceste vibratii, simtiti cum corpul vostru vibreaza cu cristalul pana cand va strecurati in el si SINTETI cristalul. Toate energiile care curg prin cristal sunt ale voastre si le puteti comanda cu gandul.Sunteti stapanii cristalului.

De fiecare data veti patrunde in cristal mai usor. De fiecare data, patrunzand in cristal, toate simturile vor fi mai ascutite iar impresiile mai pronuntate. Ramaneti in cristal atat cat doriti. Cand vreti sa iesiti, mergeti spre usa cristalului. Pasiti dincolo, intoarceti-va in corp, in acest timp si spatiu.

Important de retinut :

Terapiile energetice sunt mult mai eficiente daca aveti la voi un talisman purificat si incarcat cu energie .

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare