Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Terapie cu cristale - Metoda curatirii cristalelor

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

CURATAREA CRISTALELOR

 

Cand intrati in posesia unui cristal , veti tine cont de cateva elemente fundamentale. Mai intai, cristalul trebuie sa fie curatat. Daca nu poate fi curatat pe loc, trebuie sa-l purificati. Pentru definirea curatarii si purificarii este nevoie de unde explicatii.

Campul vital al omului este cel mai puternic dintre toate campurile vitale organice sau anorganice (se considera organice campurile care contin carbon) Dupa oameni, in ordinea intensitatii sunt campurile vitale animal, vegetal, mineral.

Cand altcineva atinge cristalul vostru, lasa amprenta propriului camp vital pe campul vital al cristalului. Orice exista este o forma de energie.In amprenta cimpului vital uman se afla nivelul energetic afectiv si mental al acelei persoane, din momentul imprimarii. Cineva cu grad inalt de sensibilitate poate sa atinga cristalul si sa foloseasca energia amprentata pentru a se acorda cu persoana care a amprentat si poate primi astfel impresii de la acea persoana. Aceasta este psihometria.

In mod similar, acest nivel energetic afectiv poate fi receptionat incon$tient de catre cineva care nu are antrenament in perceptia energiei. Respectivul poate sa creada ca aceste efecte sunt ale sale . Acest lucru poate fi extrem de perturbator.

O alta consideratie este posibilitatea unui transfer de energie. Cind intrati in legatura cu energia altei persoane exista posibilitatea ca acea persoana sa patrunda in voi si sa va ia energia. Ganditi-va la doua baterii. Daca legati doua baterii cu sarcina diferita, ele se vor egaliza. Cea cu sarcina mai mare se descarca iar cea cu sarcina mai mica se va incarca. Acelasi lucru se intimpla si cu oamenii. Va puteti simti incarcati cu energie si cineva care se conecteaza la voi prin cristal poate prelua aceasta energie daca este mai slab incarcat decat voi.

Pentru a evita aceasta, cristalul trebuie curatat de energia amprentata, ceea ce se poate realiza practic prin acoperirea cristalului cu sare de mare timp de sapte zile. Puteti introduce cristalul intr-o solutie sarata de 230 g sare de mare la 4 litri de apa, tot pentru sapte zile.

Metode mai putin recomandate: treceti cristalul peste polul sud al unui magnet pentru a-l demagnetiza sau introduceti-l intr-o solutie de 4 linguri de sare de bucatarie la 4 litri de apa. O alta solutie clasica este obtinuta din o parte rachiu si o parte apa. Aproape cea mai buna metoda: vin de Porto fierbinte sau vin de Xeres clocotit, apoi inchis si lasat astfel. Toate acestea se vor folosi timp de maximum sapte zile.

Dupa cum vedeti, metoda cea mai simpla si mai ieftina o ofera sarea. S-a dovedit cea mai eficienta din tot ce am incercat noi. Incercati si voi si alegeti metoda care va convine.

Important de retinut :

Terapiile energetice sunt mult mai eficiente daca aveti la voi un talisman purificat si incarcat cu energie .

 

 

>>> Purificarea cristalelor

 

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare