Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Incarcarea cristalelor cu energie

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

INCARCAREA CRISTALELOR

Pentru incarcarea cristalelor se pot folosi piramide . Luati un model al marii piramide din Egipt, un cadru din sarma simplu Orientati piramida spre nordul magnetic. Puneti cristalul in centrul piramidei, la o treime din distanta care separa baza de varf Orientati varful spre nord. Lasati-l sub piramida timp de 33 zile.

Cristalele incarcate se pot folosi la randul lor pentru a incarca alte cristale .Tineti-le impreuna timp de 33 de zile maximum .Va avea loc un transfer de energie pana cand ambele cristale isi egalizeaza puterea.

La incarcarea cristalelor se pot folosi si acumulatoare obtinute pnn alternarea materialelor organice si anorganice. Puneti cristalele in acumulator pentru maxim 33 de zile

Cristalele pot fi incarcate folosind magneti. Puneti cristalul pe polul sud al unui magnet. Cu cit cimpul Gauss este mai puternic, cu atat va fi mai mare incarcarea. Pentru o experienta este buna gama 1000 -2000 gauss. Facand experienta incarcarii cristalelor, veti observa tendinta lor de purificare. Aparitia obscuritatii in cristal arata umezeala. Expunerea constanta la un camp electromagnetic pare sa inlature umezeala. Mecanismul exact nu este cunoscut. Poate ca energia cimpului duce la o expansiune moleculara, eliberand hidrogenul si oxigenul din apa.

S-a recomandat pana acum ancarcarea cristalului in diverse sisteme energetice ca piramidele si acumulatori. Cristalele se mai pot incarca si in focarul energetic al unui grup. Iata doua exercitii pe care le puteti folosi:

Formati un cerc de trei sau mal multe persoane cu cristalul in mijloc. Dati-va mina ,si inchideti ochii. Fiecare persoana vizualizeaza trimiterea unei raze de lumina din inima sa catre inima celui din stanga. Trimiteti alta raza de lumina prin spatele celui din dreapta. Aveti acum doua cercuri luminoase concentrice, unul care se misca in centru in sens orar si altul exterior, care se misca invers. Pe fondul acestor cercuri care se rotesc din ce in ce mai repede, imaginati trimiterea unei raze luminoase din fruntea fiecaruia spre cristalul din centru. Observati aceasta lumina cum formeaza o coloana luminoasa turnanta pina cand ia forma unui cristal stralucitor.

Diametrul campului creat la acest cristal se poate determina cu un pendul, o bagheta magica sau un aurametru Cameron.

Exercitiul numarul doi:

Formati un cerc in jurul crlstalului pe care vreti sa-l incarcati. Tineti cristalul propriu in mina dreapta. Cu mana stinga apucati articulatia pumnulul persoanei din stanga. Cercul va fi complet unit cu mainile care prind in stanga. Indreptati propriul cristal cu virful spre centru, unde celelalte cristale asteapta sa fie incarcate. Ca sa va simtiti mai bine, va recomandam sa stati pe scaun cand faceti acest exercitiu. Timpul de incarcare este de 1/2 ora.

Masurati energia cu oricare dintre metodele recomandate. Energia preluata de cristale se poate fotografia cu un aparat Kirlian.

Important de retinut :

Terapiile energetice sunt mult mai eficiente daca aveti la voi un talisman purificat si incarcat cu energie .

 

 

>>> Aplicatiile practice ale cristalelor

 

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare