Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Metoda de purificare a cristalelor

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

PURIFICAREA SI ELEMENTE FUNDAMENTALE

Daca nu puteti curata imediat cristalul, puteti neutraliza energia prin purificarea lui. Iata o cale:

Inchideti ochii. Schitati in minte un aparat de masura a energiei, o jumatate de disc numerotat de la 0 la 100. Oriunde veti vedea acul indicator, deplasati-l spre stinga, la 0, neutralizand vechea energie. Acum deplasati-l spre dreapta, la 100, si incarcati cristalul cu toata energia voastra. Tinand inca ochii inchisi, priviti in jos catre talie si vedeti un cerc alb de energie. Aceasta este aura sau campul vostru energetic. Largiti acest cerc pana cand ajunge la cel putin 30 cm. Observati cum devine mai stralucitor si mai pur pana cand seamana cu un glob de cristal de jur imprejurul vostru.

Orice emotie negativa, ca o sageata intunecata, atunci cand loveste acest ecran se va transforma intr-o sageata alba de energie pozitiva, pe care o puteti folosi sau transmite altora. Ori de cate ori veti tine cristalul si va veti mari aura aveti un ecran protector. Orice energie negativa sau dezechilibrata, ca o sageata intunecata, care loveste ecranul va deveni alba, energie pozitiva pe care o puteti folosi sau transmite altora.Continuati sa mariti aura pana cand intreg cristalul straluceste de lumina. Acum iesiti din cristal si intrati din nou in corpul vostru, intoarceti-va in acest timp si spatiu. Deschideti ochii.

Dupa ce va acomodati cu cristalul, puteti sa purificati si cu lumina.

Asezati-va intr-o pozitie confortabila, cu cristalului in mina stanga. Inchideti ochii. Vedeti cristalul in fata dumneavoastra devenind din ce in ce mai mare pana ajunge cat o casa. Intrati. Mergeti si va asezati in centrul camerei. Din centrul fiintei voastre vedeti o lumina incepand sa straluceasca. Pe masura ce stralucirea devine tot mai intensa, vedeti cum lumina se mareste pana cand inconjoara corpul. Se mareste tot mai mult, umpland camera. Tot intunericul s-a risipit, deoarece intunericul nu poate exista acolo unde este lumina.

Folositi metoda purificarii atunci cand nu puteti curata cristalul cu sare. Dupa curatare, nu mai lasati pe nimeni sa va atinga cristalul. Aceasta constituie adesea o problema datorita atractiei pe care o exercita cristalul pentru altii, mai ales pentru prieteni si familie.

Va sugeram un procedeu care s-a dovedit eficient. In primele sapte zile, lasati cunostintele voastre apropiate sa admire cristalul si sa-l atinga. In aceste sapte zile veti vedea pe cei care se considera apropiati voua atingandu-l fara sa va mai ceara permisiunea.

Dupa o saptamana, pastrati cristalul in sare de mare timp de sapte zile. Dupa aceea nu mai lasati pe nimeni sa-l atinga. Daca totusi il atinge cineva,purificati-l imediat si puneti-l in sare de mare timp de o noapte. In ziua urmatoare reactivati cristalul prin purificare si extinderea aurei.

Tratati cristalul ca pe un prieten adevarat, pretios. Pastrati-l intr-o punguta confectionata dintr-un material natural piele, bumbac, matase, lina, in s.a.m.d. Daca-l folositi la vindecari spalati-l dupa fiecare sedinta.Tineti-l periodic cite o noapte in sare atunci cind vi se pare ca s-a supraincarcat. Daca devine umed sau lipicios, spalati-l bine cu apa si sapun. Mai presus de toate, tineti minte ca el este o entitate vie. Acordatii dragostea si atentia voastra iar el va va rasplati ajutandu-va toata viata.

Important de retinut :

Terapiile energetice sunt mult mai eficiente daca aveti la voi un talisman purificat si incarcat cu energie .

 

>>> Contopirea bioenergiei cu energia cristalelor

 

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare