Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Tehnici de vindecare

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

Autovindecarea cu ajutorul cristalelor

Omul nu este doar trup sau minte sau spirit. El este toate acestea si trebuie sa fie tratat ca intreg, nu ca parti separate. Singurul numitor comun al fiintelor umane este aceia ca sunt forme de energie.

Vindecarea inseamna echilibrarea energiei. Daca putem echillbra energiile tuturor corpurilor, putem avea sanatate armonle si bucurie.

Cheia oricarei vindecari este energia. Orice blocheaza sau priveaza o celula de energie o va slabi. Cand o celula e slabita, ea emite un semnal catre creier cerand energie pent a-si ameliora starea. In esenta ea spune: 'Ajutorl Imi scade energia Trimite-mi cat imi trebuie ca sa ma refac. Daca creierul aude cererea si are suficienta bioenergie pentru a trimite el va proceda ca atare.

Anumite conditii pot schimba capacitatea creierului de a raspunde cererii. Drogurile, alcoolul sau alte influente pot provoca o stare alterata in care semnalele sunt slab receptate sau nu ajung deloc. Majoritatea oamenilor care au trecut prin experienta alcoolului stiu ca exista un punct cand parti ale corpului sint amortite si nu mai simt nici o durere. Cu alte cuvinte, semnalul nu ajunge la creier. Medicamentele care anuleaza durerea blocheaza semnalul nervos de la celula la creier. Creierul nu mai percepe nici o durere chiar daca celulele se afla intr-o mare suferinta. Hipnoza a aratat ca mintea poate anula semnalele dureroase si permite interventii stomatologice si chirurgicale nedureroase.

Daca creierul are suficienta bioenergie in rezerva si daca aude clar semnalul, el va trimite cantitatea de energie necesara celulei care o va folosi in procesul de refacere, intretinere, intinerire si inlocuire. Cand acest proces atinge un anumit nivel de refacere automata, semnalul de durere nu mai este necasar si incepe sa scada sau inceteaza.

Cristalele furnizeaza energie. Ele nu au efecte secundare negative. Ele dau celulelor ceea ce le trebuie pentnu a-si reface si intretine sanatatea.

Cand mintea este conectata la cristale, acestea actioneaza ca un amplificator pentru a mari procesul de vindecare.Prin folosirea limbajului simbolurilor in procesul vizualizarii, mintea poate fi orientata catre zonele dezechilibrului de vizualizare si dirijata sa echilibreze energia acelor zone. Folosind procesul ,de vizualizare mintea poate actiona asupra mai multor anomalii simultan, cu rezultate rapide.

Energia cristalelor poate fi folosita pentru a preincarca o zona inainte de interventii chirurgicale in scopul reducerii traumelor suferite de celule si se poate folosi dupa interventia chirurgicala pentru a inlocui pierderea de energie antrenata de trauma respectiva.

Medicamentele si chirurgia actioneaza prin corpul fizic. Cristalele amplifica si deschid toate nivelele mintii, emotiei, spiritului si trupului.Conditia fizica a fiintelor umane este creata de gindurile si emotiile emise de ele sau absorbite de la ceilalti. Pentru o vindecare durabila este nevoie de echilibrarea si stabilizarea tuturor nivelelor. Daca este posibil, trebuie sa se acceada la programul(sau cauza)care a creat dezechilibnul fizic cu boala si acest program trebuie schimbat.

Cristalele pot aduce mintea in zona sugestiei, unde aceasta poate fi programata sa creeze modificari fizice. Tinand un cristal pe corp. se produce o cantitate mai mare de unde cerebrale alfa. Prin puterea imaginatiei voastre de a va proiecta in cristal mintea incepe sa functioneze in frecventa undelor cerebrale alfa.

Alfa este nivelul mental/cerebral unde incepe sugestibilitatea computerului minti subconstiente. La acest nivel puteti gasi si schimba vechile programe cauzale. Reprogramarea poate elimina cauza unei imbolnaviri si, prin sugestii adecvate, accelereaza procesul vindecarii.

Pentru a fi si mai eficiente, metodele medicale standard trebuie asociate cu alte metode de tratament. Medicamentele si chirurgia sunt importante, dar bazindu-ne numai pe aceste metode nu obtinem intotdeauna rezultatele dorite. Daca s-ar folosi cristalele pentru cresterea posibilitatilor de vindecare, comunitatea medicala ar avea mult de castigat dintr-o asemenea alianta.

Oricine este vindecator. Daca ati luat vreodata un copil in brate si i-ati alungat frica, sunteti vindecatori. Daca ati masat piciorul sau spatele dureros al cuiva si el(ea) s-a simtit mai bine , sunteti vindecatori.Vindecarea calmeaza suferinta, indeparteaza tensiunea, elimina frica.

Important de retinut :

Terapiile energetice sunt mult mai eficiente daca aveti la voi un talisman purificat si incarcat cu energie .

 

 

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare