Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Stimularea bioenergiei prin concentrare mentala

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

SCAPATI DE STRES PRIN EXERCITIUL YOGA NIDRA

Imaginați-vă că vă aflați în audiența unui spectacol de teatru inceput. Perdeaua este inchisa, astfel că nu se poate vedea scenele de joc. Acest lucru este definit ca fiind starea de veghe. În timp ce parasiti treptat zgomotul de stradă al orașului ocupat, vă aflați încă în starea de veghe care este așezat în teatru cu cortina încă închisa.
Treptat, cortina se deschide, și veți vedea obiectele pe scena și actorii. Acest lucru este vizualizarea stării de visare, mintea inconstienta. Aceasta este o poziție de meditație, în cazul în care din starea de veghe, permiteti vălului sa se deschida, și inconștientul va vine înainte, în timp ce rămâneți concentrat.
Imaginați-vă că perdeaua este complet deschisa, dar că în loc de a privi actorii si scena, te uiți dincolo in căutarea unui fundal din spatele lor. Te ridici de pe scaun și mergi pe scenă printre actori la partea din spate a scenei, ignorând complet piesa și actorii. Arăți, dar nu vezi nimic acolo. Este ca și situatia în care teatrul a fost stabilit într-un deșert într-o noapte fara luna.
Te duci într-o stare profundă de golire. Toate aceste procese și alte practici sunt folosite pentru a ghida ușor atenția spre interior, mai departe și mai departe, până când în cele din urmă atenția sare în liniște adâncă și tăcerea somnului adanc si conștient

 

Terapiile energetice sunt mult mai eficiente daca aveti la voi un talisman purificat si incarcat cu energie .

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare