Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Tehnici de respiratie

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

€xerciţiul 3 Respiratia cosmica

Este un exercitiu extrem de util pentru ridicarea nivelului de energie. El poate fi completat cu o serie de ganduri pozitive care, alaturi de respiratie si miscarile bratelor, actioneaza in folosul mintii si trupului.

1. Stati in pozitie verticala, cu picioarele lipite si bratele relaxate pe langa corp. Inspirati si, in acelasi timp, ridicati ambele brate drept in fata pana ce devin paralele cu podeaua, la inaltimea umerilor; coatele sunt intinse, degetele drepte si lipite, palmele intoarse catre podea . Inspirati, gandindu-va la trupul dvs. sanatos.

2. Expirati si desfaceti bratele in lateral, tot la nivelul umerilor, cu palmele in jos. Expirati, indepartand gandurile de boala.

3. Cu o miscare rapida, indoiti palmele din incheieturi, astfel incat degetele sa fie indreptate spre tavan, perpendiculare pe brate .

4. Inspirati, ridicati lent ochii spre tavan si, in acelasi timp, inaltati bratele intr-o miscare semicirculara pana ce degetele mijlocii se ating la 10-15 cm deasupra capului, cu palmele in sus. Inspirati, gandindu-va la liniste .

5. Expirati, impingand palmele spre tavan. Transformati miscarea intr-una de intindere fortata, intinzand atat bratele, cat si muschii spatelui . Expirand, ganditi cum indepartati incordarea.

6. Inspirati, readucand bratele in pozitia avuta dupa etapa 3. Bratele sunt paralele cu podeaua, degetele indreptate catre tavan. Inspirati, avand un sentiment de fericire si bucurie.

7. Cu o miscare rapida, indoiti palmele din incheieturi astfel incat degetele sa fie indreptate spre podea .

8. Expirati, coborand spre podea bratele tinute rigide. Impreuna cu aerul, expirati teama si mania.

9. Cand degetele intinse ajung aproximativ la 30 cm departare, incepeti sa inspirati, in vreme ce bratele continua sa se apropie. In acelasi timp, indreptati degetele spre tavan astfel incat sa puteti impreuna mainile, lipite prin dosul palmelor, degetele ramanand indreptate spre tavan . In accasta pozitie, ridicati bratele pana ce ajung sub barbie. Inspirati, resimtind dragoste si armonie.

10. Expirati, intorcand palmele astfel incat degetele sa fie indreptate acum in jos si coborati bratele catre podea, cu dosul palmelor, in continuare, lipite in mod natural, mainile se vor desparti la un moment dat, iar bratele trebuie readuse in partile laterale ale trupului, indoite din incheieturi, cu palmele spre podea.Expirati, eliminand singuratatea si limitarea. Repetati intregul exercitiu de trei ori.

In decursul celei de-a doua repetari:

Inspirati, avand ganduri pozitive, expirati, eliminand gandurile negative.

Inspirati calmul, expirati iritarea.

Inspirati maturitatea, expirati lipsa de maturitate.

Inspirati generozitatea, expirati invidia.

 

Important de retinut :

Terapiile energetice sunt mult mai eficiente daca aveti la voi un talisman purificat si incarcat cu energie .

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare