Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Aura energetica a omului

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

Modelarea aurei energetice


Aura este campul energetic ce inconjoara corpul fizic. Ea este formata din toate cele sapte corpuri energetice, fiecare avand o culoare bine definita . Corpurile energetice aflate in apropiarea organismului sunt mai dense, mai grosiere, iar cele indepartate sunt mai fine, mai inalte si mai greu de vazut sau de simtit .


Aura trebuie sa fie echidistanta fata de corpul uman si fara denivelari, modificarea ei insemnand blocaje, acumulari sau scaderi de energie locala.


Pentru refacerea aurei trebuie, in primul rand, sa il rugam pe Cel de Sus sa ne trimita in acest scop lumina; apoi, deschidem palma stanga pentru a primi energia, iar cu mana dreapta o directionam spre corp, spre zonele pe care le consideram deficitare, si aceasta, pana in momentul in care simtim echilibrul, linistea si vizualizam (mental) culoarea alb-galbui.

Considerand ca ne-am incarcat suficient energetic, desfacem ambele palme, cu degetele rasfirate in forma de pieptene, si plimbam mainile pe langa corp, de sus in jos, pentru a uniformiza, egaliza si echilibra aura prin deplasarea energiei din zonele cu surplus spre cele cu deficit.

 

Terapiile energetice sunt mult mai eficiente daca aveti la voi un talisman purificat si incarcat cu energie .

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare