Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Tehnica presopuncturii Fandigo

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

Presopunctura - Cum sa ne tratam singuri


Prin aceasta metoda Fandigo, ne propunem sa va aratam cum puteti preveni si trata marea majoritate a bolilor si a situatiilor neplacute gen: insomnie, dureri de orice gen, cum sa slabesti, situatii de disconfort fizic si psihic; toate acestea se pot trata prin simpla masare cu varful degetelor a anumitor puncte energetice situate pe unul din cele 12 meridiane energetice ale corpului uman.

Principiul de baza al metodei Fandigo este ca trebuie sa ridicam sau coboram valoarea rezistentei electrice a punctelor cheie corespunzatoare bolii, de pe corpul nostru, pana ajungem la valoarea medie a rezistentei electrice a celor 6 puncte situate pe mana stanga. Intai,stabilim valoarea medie a rezistentei electrice pentru 6 puncte de langa unghiile mainii stangi, apoi depistam si notam rezistenta punctelor cheie, corespunzatoare suferintei respective, si dupa insemnarea celor 3-4 puncte cheie pe corp, procedam la apasare si rotire a degetului mare sau aratator pe locul insemnat, sensul de rotire fiind urmatorul: daca rezistenta electrica a punctului este mai mica decat valoarea medie a punctelor de pe mana stanga, inseamna un exces de energie, se va roti in sens antiorar pentru dispersia acesteia, iar apasarea nu trebuie sa fie puternica; la rezistenta electrica mare, se efectueaza presopunctura Fandigo de tonifiere, adica, se roteste in sens orar, prin apasare puternica pe punctul cheie.

Punctele cheie, le puteti gasi in documentatia din carti sau de pe net, iar pentru cei ce fac donatii de bani in sprijinul asociatiei "Evlavia" a persoanelor cu dizabilitati, din Turda, le vom comunica noi, prin e-mail, localizarea simpla a punctelor cheie ale afectiunilor respective.

Cele 12 puncte de iesire si intrare ale meridianelor energetice sunt: 6 pe mana stanga si 6 pe piciorul drept, ca in desenele de mai jos, iar valorile rezistentelor electrice sunt intre 50 ... 1500 kohmi in functie de persoana:

presopunctura

Atentie! Punctele de presopunctura ocupa 1-1.5 mm, de aceea, la fiecare masuratoare trebuie notata valoarea cea mai mica a rezistentei electrice, si marcat pe corp punctul care ofera aceasta valoare.

Sedintele obisnuite de presopunctura dureaza 5 minute, au loc de trei ori pe zi, si rezultatele se observa imediat, punctul masat se roseste, isi pierde sensibilitatea pe moment, iar suferinta se amelioreaza, putand duce la vindecare definitiva. Presopunctura este o metoda naturista, ce poate fi folosita concomitent cu medicina traditionala.

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare