Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Stimularea bioenergiei prin concentrare mentala

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

Vindecarea pranica- exercitiu practic

Vindecarea pranică se bazează pe două principii:

Corpul are capacitatea de autovindecare iar energia poate fi transmisă de la o persoană la alta si ajută corpul energetic sa se normalizeze astfel incât corpul fizic se poate vindeca singur. Prana sau energia vitală se poate dirija prin intermediul palmelor şi prin degetele mâinii. Printr-un exerciţiu simplu de sensibilizare, vei putea. simţi energiile altora, energiile proprii.

Acest exercitiu are ca scop imbunătătirea stării psihofizice.

Dacă simti durere in zona toracelui ai ameteli sau nu te simti bine, opreşte-te.inseamnă că nu faci bine exercitiul

Dacă respiratia este neregulată, opreşte-te pentru un timp şi relaxează-te inainte de a relua exercitiul.Respectă paşii cu strictete. Nu ne asumăm responsabilitalea pentru efectele neplăcute care pot suverni in urma practicării greşite a acestei tehnici.Fă-te comodă şi relaxează-te. Exercitiul nu va putea fi făcut corect dacă nu eşti relaxată.

Inspiră lent şi lasă abdomenul să se dilate puţin căte puţin, gradual.

Inspiraţia trebuie făcută lent, profund. Nu te forţa. Nu inspira prea tare şi nu dilata abdomenul prea mult, pentru că respiraţia va deveni neregulată şi va trebui să te opreşti.

Ţine respiraţia pentru 1-2 secunde şi apoi expiră. Nu te for-ţa, rămăi relaxată.

Expiră lent şi contractă uşor abdomenul. Expiraţia trebuie făcută lent, profund. Nu te forţa. Nu expira şi nu contracta prea mult abdomenul pentru că respiraţia va deveni neregulată şi va trebui sa te opreşti.

Rămăi pe expiraţie (cu aerul scos) 1-2 secunde şi apoi inspiră din nou, reluând exerciţiul Nu te forţa, rămai relaxată.

Repetă intreg exercitiul timp de aproximativ cinci minute. in timp, dupa ce stăpăneşti tehnica, o poţi face şi douăzeci de minute. Dacă exercitiul este bine făcut, respiraţia este lentă, atunci fluxul găndurilor care-ţi vin in minte se va diminua şi vei simţi o senzaţie puternică de calm, serenitate, pace interioară. lentoarea respiraţiei vine odată cu practica. Deci, nu te forţa!

Fă exerciţiul timp de cinci minute pentru a normaliza energia vitală, evitând astfel o blocare a ei.S-ar putea să nu reuşeşti de la prima incercare. Este normal. După 4-5 incercări vei invăţa corect exerciţiul şi-l vei putea face.

 
Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare