Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Informatii utile pentru sanatate

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

4. Pastrarea relatiilor fericite in familie


A. Impartaseste sotului(sotiei) perspectiva ta asupra a ceea ce inseamna sa fiti o familie.Sa nu va fie teama de ceea ce ganditi sau ca celalalt nu va fi de acord cu dvs. Nici nu trebuie. Ideea principala este de a ajunge la un numitor comun.

B. Faceti-va timp de a vorbi unul cu celalalt in fiecare zi. Macar o data pe saptamana iesiti la o plimbare doar voi doi, fara copil. Pentru inceput puteti fixa din timp o zi si o ora, pe care trebuie sa le respectati.Nu lasati sa intervina nimic ca sa anuleze plimbarea.

C. Daca tu sau partenerul simtiti ca ceva nu va convine, discutati acea problema. Nu o lasati nedezbatuta si nu abordati doua probleme in acelasi timp. Aceasta comunicare trebuie sa aiba loc doar atunci cand sunteti calmi. Nu te teme nici de o discutie prea aprinsa (atentie, copilul nu trebuie sa fie prezent).

D. Nu adopta atitudinea : ''cu ce am/ai gresit?'' Adopta atitudinea: "Ce se intampla cu viata noastra de cuplu? Ce putem face?"

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare